Υποδεχόμαστε την τάξη του 2023!
13 Ιουνίου 2023

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλωσορίζει τους απόφοιτους του 2023 στον Σύλλογο Αποφοίτων του Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία σε ό,τι κι αν κάνουν στη ζωή τους – και σίγουρα θα καταφέρουν πολλά!

Οι φετινοί απόφοιτοι είναι ήδη μέλη του Συλλόγου Αποφοίτων. Ο σύλλογός μας ιδρύθηκε το 1952. Σύμφωνα με το καταστατικό μας, “Τακτικά μέλη του Συλλόγου μπορούν να είναι όλοι οι απόφοιτοι του Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης καθώς και όσοι φοίτησαν στο Γυμνάσιο ή το Λύκειο του Π.Σ.Π.Θ. για τρία τουλάχιστον έτη, ή όσοι αποφοίτησαν από το Δημοτικό του Π.Σ.Π.Θ., εφόσον συμπλήρωσαν τουλάχιστον τρία έτη σε αυτό.”

Κύριο μέλημα του ΣΑΠΣΠΘ είναι η δημιουργία και ανάπτυξη της επικοινωνίας μεταξύ των αποφοίτων, καθώς και η στήριξη του σχολείου αλλά και της πόλης μας. Στους σκοπούς αυτούς σας προσκαλούμε να συμμετέχετε ενεργά. Όποια και όποιος από εσάς θέλει να βοηθήσει στο έργο μας, είναι ευπρόσδεκτη/ος. Σε κάθε περίπτωση, είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε πιστεύετε ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε στο ξεκίνημα της ενήλικης ζωής σας.

Καλωσήρθατε στην κοινότητά μας!