Παρουσίαση βιβλίου: “Ο Ενδοξότερος Αγώνας”
14 Ιουνίου 2022

Βασικός σκοπός του Συλλόγου Αποφοίτων είναι να υποστηρίζει τους απόφοιτους και να αναδεικνύει τη δουλειά τους. Έχοντας αυτό κατά νου, το ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα να προτείνει στον απόφοιτο του 1985 και καθηγητή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Αριστείδη Χατζή, να παρουσιάσει το τελευταίο βιβλίο του στο κοινό της Θεσσαλονίκης αξιοποιώντας την αίθουσα τελετών που ευγενικά μας παραχώρησε το Σχολείο μας. Η αποδοχή της πρόσκλησης από τον κ. Χατζή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον Σύλλογο.

Έτσι, την Παρασκευή 27/5/2022 και ώρα 19:00 ο κ. Χατζής θα παρουσιάσει το βιβλίο του και θα μας μιλήσει γι’αυτό, αλλά και για τις σύγχρονες προεκτάσεις και παραλληλισμούς της επανάστασης του 1821. Όπως λέει και ο ίδιος, “Θα ξαναμπώ στο κτίριο του σχολείου μου, στο οποίο μπήκα 6 ετών και βγήκα 18άρης, μετά από 37 χρόνια και ελπίζω πως θα δω εκεί πρώην συμμαθήτριες και συμμαθητές μου και φυσικά τις φίλες και τους φίλους μου από τη Θεσσαλονίκη.”

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Αποφοίτων ΣΑΠΣΠΘ, οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος και τα βιβλιοπωλεία IANOS. Είσοδος ελεύθερη.

Σας περιμένουμε όλες και όλους!