Είσοδος Χρήστη

Συνδεδεμένα Μέλη

Κανένα
Πειραματικό - Μαχητές Πεύκων 3-0 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Άγγελος Συναδάκης   
Δευτέρα, 05 Μάρτιος 2012 14:01

Το Πειραματικό, έχοντας ως μόνο στόχο την νίκη προκειμένου να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή θέση ενόψει των play off, μπήκε αρκετά δυνατά στο παιχνίδι, δείχνοντας από την αρχή ότι είναι αποφασισμένο για τους 3 βαθμούς. Με καθαρό μυαλό και ωραία τελειώματα, έχτισε γρήγορα μία διαφορά την οποία και διατήρησε μέχρι το τέλος του πρώτου σετ κερδίζοντας με 25-16.

Στο δεύτερο σετ το καθαρό μυαλό απουσίαζε από την ομάδα. το Πειραματικό πίστεψε, λανθασμένα, πως θα έχει εύκολο έργο και δεν συγκεντρώθηκε στην αποστολή του παρά στα τελευταία λεπτά του σετ όπου και κατάφερε να ξεφύγει στους πόντους και να επικρατήσει τελικώς με 25-19.

Τέλος, στο τρίτο σετ το Πειραματικό μπήκε πιο δυνατά και πιο προσεκτικά από ότι στο προηγούμενο, χωρίς ωστόσο να παρουσιάσει το σύνολο των δυνατοτήτων του. Το σετ πήγαινε πόντο-πόντο, αλλά και πάλι προς το τέλος το Πειραματικό κατάφερε να ξεφύγει μερικούς πόντους και να κερδίσει με 25-19.

Σ.Α. Πειραματκού (Δημητριάδης): Βαρντερεσιάν, Μαναβή, Ματζούνη, Μόραλη, Νούτσια, Παπαπετρίδου, Πενταράκη, Προβολπούλου, Στρατή, Σωτηριάδου, Τζιώρα, Τσικαλάκη.

(25-16, 25-19, 25-19)

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 05 Μάρτιος 2012 14:06