Είσοδος Χρήστη

Συνδεδεμένα Μέλη

Κανένα
Αθλητικά Τμήματα
Επίσκεψη στο Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Άγγελος Συναδάκης   
Σάββατο, 04 Ιανουάριος 2014 18:46
Με την ένθερμη συμμετοχή τους ανταποκρίθηκαν τα μέλη και οι αθλήτριες/αθλητές μας στο κάλεσμα της διοίκησης του Συλλόγου μας για συλλογή ρούχων και τροφίμων για το παιδικό χωριό SOS Πλαγιαρίου. Αντιπροσωπεία του Συλλόγου μας η οποία αποτελούνταν από τον Πρόεδρο Καζάκο Ιωάννη,το Γενικό Γραμματέα Δημόπουλο Ευάγγελο, τους προπονητές, αθλήτριες από το τμήμα γυναικών, από το τμήμα κορασίδων,παγκορασίδων,από το τμήμα "Μίνι" καθώς και από άλλα μέλη του Συλλόγου μας επισκέφτηκαν την Παρασκευή 3/1/2013 τις εγκαταστάσεις του Παιδικού Χωριού SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, ενημερώθηκαν από τους υπευθύνους, ξεναγήθηκαν στους καταπληκτικούς χώρους του χωριού και παρέδωσαν τρόφιμα και ρούχα για τα παιδιά ξεκινώντας έτσι μία διαρκή συνεργασία και υποστήριξη.

Ας ελπίσουμε πως η αυγή του 2014 σε συνδυασμό με τη δύσκολη οικονομική συγκυρία θα αποτελέσει την αρχή για ακόμη περισσότερες ενέργειες και αντίστοιχες δράσεις όχι μόνο τις γιορτινές ημέρες αλλά ολόκληρο τον χρόνο.
Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το 2014!
Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 04 Ιανουάριος 2014 18:49
 
Τουρνουά Μίνι PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Άγγελος Συναδάκης   
Τρίτη, 08 Ιανουάριος 2013 18:59

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά “Μίνι Βόλλευ” που πραγματοποίησε ο Σύλλογός μας στις 27-28-29/12/2012 και 3-4-5/1/2013 στο Πρότυπο Πειραματικό Σχολείο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Στο τουρνουά συμμετείχαν περίπου 70 αθλήτριες και αθλητές του Συλλόγου μας που είναι γεννημένες-οι την περίοδο 1999-2003 και διαχωρίστηκαν από τους προπονητές μας, Άρμεν Μπελουμπέκωβ, Γιώργο Δημητριάδη και Μαρία Κουτσιανικούλη σε 8 ομάδες και αγωνίστηκαν σε αγώνες των δύο νικηφόρων σετ μέχρι και την ανάδειξη του πρωταθλητή της διοργάνωσης.

Επιπλέον, καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων, οι ομάδες που καταρτίστηκαν προέβησαν στη συγγραφή έκθεσης-εργασίας με θέματα που είχαν τεθεί από το Δ.Σ του Συλλόγου μας. Τέλος, την ημέρα των τελικών, πραγματοποιήθηκε αγώνας επίδειξης των μικρότερων παιδιών ηλικίας 2004-2005. Στην τελετή λήξης βραβεύτηκαν όλοι οι αθλητές που συμμετείχαν στο τουρνουά, η ομάδα με την καλύτερη εργασία και τέλος ακολούθησε γεύμα για όλους, γονείς-αθλητές και φίλους του Συλλόγου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους μας στήριξαν σε αυτό το πρώτο μας εγχείρημα και ευελπιστούμε πως αυτό το τουρνουά θα γίνει θεσμός τα επόμενα χρόνια. Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία!!

 

Κάντε κλικ για να ανοίξετε τη φωτογραφία!
Κάντε κλικ για να ανοίξετε τη φωτογραφία!
Κάντε κλικ για να ανοίξετε τη φωτογραφία!
Κάντε κλικ για να ανοίξετε τη φωτογραφία!
Κάντε κλικ για να ανοίξετε τη φωτογραφία!
Κάντε κλικ για να ανοίξετε τη φωτογραφία!
Κάντε κλικ για να ανοίξετε τη φωτογραφία!
Κάντε κλικ για να ανοίξετε τη φωτογραφία!
Κάντε κλικ για να ανοίξετε τη φωτογραφία!

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 08 Ιανουάριος 2013 19:02
 
Έναρξη γυναικείου τμήματος 2012-2013 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Άγγελος Συναδάκης   
Δευτέρα, 03 Σεπτέμβριος 2012 19:04

Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του γυναικείου τμήματος πετοσφαίρισης του Συλλόγου μας που πέρυσι μας χάρισε το πρωτάθλημα στη Γ’ Τοπική Κατηγορία και την άνοδο στην Β’ Τοπική Κατηγορία.

Η ομάδα μας, υπό τις οδηγίες του νέου μας προπονητή Άρμεν Μπελουμπέκωβ και του συνεργάτη του Γιώργου Δημητριάδη, θα συνεχίσει μέχρι την Πέμπτη 23/8 τις προπονήσεις και την Παρασκευή θα μεταβεί στην κατασκήνωση Yuppi Camp στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής για τη συνέχεια της προετοιμασίας της.

Τη Δευτέρα 27/8/2012 ξεκίνα την προετοιμασία του το τμήμα κορασίδων ενώ μία εβδομάδα μετά το τμήμα των παγκορασίδων και το Σάββατο 8/9 τα τμήματα Μίνι του Συλλόγου μας στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.Επιπλέον, μέσα στο πρώτο 15ήμερο του Σεπτέμβρη ξεκινάνε για πρώτη φορά και τα τμήματα Μίνι του Συλλόγου μας στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου θα δημιουργηθεί και τμήμα αγοριών μετά από πολλά χρόνια. Στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες έναρξης των τμημάτων Μίνι στο Κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης καθώς και το γυμναστήριο στο οποίο θα διεξάγονται οι προπονήσεις.

Το Δ.Σ του Σ.Α Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης εύχεται καλή χρονιά σε όλες τις αθλήτριες του Συλλόγου, χωρίς τραυματισμούς και γεμάτη επιτυχίες.

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 03 Σεπτέμβριος 2012 19:07
 
Έναρξη τμημάτων 2012-2013 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Άγγελος Συναδάκης   
Δευτέρα, 03 Σεπτέμβριος 2012 19:02

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 27/8/2012 η προετοιμασία του τμήματος κορασίδων του Συλλόγου μας η οποία απαρτίζεται από τα κορίτσια που πέρυσι αγωνίστηκαν στο τμήμα παγκορασίδων και οδήγησαν την ομάδα μας στην 16άδα, πλαισιωμένη από έμπειρες κορασίδες και δύο μεταγραφές υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Γιώργου Δημητριάδη στοχεύοντας ψηλά.

Την Τρίτη 4/9/2012 ξεκίνα την προετοιμασία του το τμήμα παγκορασίδων ενώ μέσα στο πρώτο 15ήμερο του Σεπτέμβρη ξεκινάνε τα τμήματα Μίνι του Συλλόγου μας στην Καλαμαριά και για πρώτη φορά και τα τμήματα Μίνι του Συλλόγου μας στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Τα τμήματα Μίνι θα προπονούνται από τους προπονητές Άρμεν Μπελουμπέκωβ και Γιώργο Δημητριάδη. Στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες έναρξης των τμημάτων Μίνι στο Κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης καθώς και το γυμναστήριο στο οποίο θα διεξάγονται οι προπονήσεις.

Το Δ.Σ του Σ.Α Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης εύχεται καλή χρονιά σε όλες τις αθλήτριες του Συλλόγου, χωρίς τραυματισμούς και γεμάτη επιτυχίες.

 

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 03 Σεπτέμβριος 2012 19:06
 
Πρώτο Volley Camp του Σ.Α. Πειραματικού Σχολείου Α.Π.Θ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Άγγελος Συναδάκης   
Παρασκευή, 13 Ιούλιος 2012 13:20

Το πρώτο Volley Camp πραγματοποίησε ο Σύλλογος μας στις εγκαταστάσεις της Yuppi Camp στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής το διάστημα 30/6/2012 με 10/7/2012.

Οι νεαρές αθλήτριες της ομάδας μας πέρασαν 10 όμορφες ημέρες κατά τις οποίες συμμετείχαν σε διπλές προπονήσεις υπό την επίβλεψη των προπονητών του Συλλόγου, Γιώργου Δημητριάδη και Μαρίας Κουτσιανικούλη. Η πρωινή προπόνηση περιελάμβανε βελτίωση της ατομικής τεχνικής της κάθε αθλήτριας, ενώ η απογευματινή ήταν περισσότερο χαλαρή και περιελάμβανε τις περισσότερες φορές παιχνίδι με αντίπαλες ομάδες.

Ο Σύλλογός μας εκπροσωπήθηκε από την ταμία του Συλλόγου, Ροδινού Γεωργία και από τον Γενικό Γραμματέα και υπεύθυνο του τμήματος Πετοσφαίρισης Δημόπουλο Ευάγγελο. Το Δ.Σ του Συλλόγου Αποφοίτων του Πειραματικού Σχολείου  ευχαριστεί θερμά την κατασκήνωση Yuppi Camp και ειδικότερα τον κ. Άγγελο Κωνσταντίνου, γυμναστή του Πειραματικού Σχολείου του Α.Π.Θ για την αμέριστη υποστήριξη που παρείχε στο Σύλλογο κατά τη διάρκεια αυτών των 10 ημερών.

Τέλος, ο Σύλλογός μας εκφράζει σε όλες τις αθλήτριες του Συλλόγου τις θερμότερες ευχές του για ένα ευχάριστο καλοκαίρι, και ανανεώνει το ραντεβού του μαζί τους για τα τέλη Αυγούστου, με την έναρξη της προετοιμασίας για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

 

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 7