Είσοδος Χρήστη

Συνδεδεμένα Μέλη

Κανένα
Απολογισμός χρονιάς (2007-2008) PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 08 Ιούλιος 2008 23:34

Την Δευτέρα 7 Ιουλίου 2008 και ώρα 21.00 πραγματοποιήθηκε η τελευταία συνάντηση του Δ.Σ. για την φετινή χρονιά όπου και συζητήθηκαν τα πεπραγμένα του συλλόγου.

Ο απολογισμός του Α' Εξαμήνου του 2008 του Δ.Σ. καθώς και ο προγραμματισμός της επόμενης περιόδου έχουν ως εξής:

 1. Επικοινωνία Μελών ΔΣ: Πραγματοποιήθηκαν 9 τακτικές συνεδριάσεις στις οποίες προσκαλούνταν τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του ΔΣ. Πρόθεση να σταθεροποιηθεί ο αριθμός αυτός και οι συνεδριάσεις να είναι τακτικές σε ημέρα και ώρα.
 2. Επικοινωνία με άλλα μέλη του Συλλόγου: Ξεκίνησε χωρίς ποτέ να ολοκληρωθεί η συλλογή διευθύνσεων των μελών. Υπάρχει αρχείο με περίπου 70 μέλη ενώ σημαντικός κόμβος επικοινωνίας είναι το facebook. Στόχος να φτάσουμε τις 1000 διευθύνσεις
 3. Ιστοσελίδα: Ξεκίνησε η λειτουργία της νέας ιστοσελίδας. Συγχαρητήρια στους αποφοίτους που δούλεψαν γι' αυτήν. Στόχος να τελειοποιηθεί και να εμπλουτιστεί με υλικό και φωτογραφίες.
 4. Συνεργασία με σχολείο: Έγινε συνάντηση με τον Διευθυντή του Σχολείου και παρουσία στην εκδήλωση της αποφοίτησης. Η συνεργασία επιδέχεται βελτιώσεων. Σημαντικό γεγονός η συχνή παρουσία αποφοίτων στο σχολείο.
 5. Συνεργασία με αποφοίτους μας Αθήνας: Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη μελών του ΔΣ στην Αθήνα. Πλην όμως, η συνάντηση δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί. Υπάρχει ενδιαφέρον από τους Αποφοίτους μας που ζουν στην Αθήνα. Πρόταση να οργανωθεί εκδήλωση εκεί.
 6. Συνεργασία με Σύλλογο Αποφοίτων Πειραματικού Αθήνας: Σε εξαιρετικό κλίμα έγινε αυτή η συνάντηση για πρώτη φορά. Στόχος να ανταποκριθούμε οργανωτικά στην επίσκεψη που θα πραγματοποιήσουν οι απόφοιτοι του πειραματικού της Αθήνας στην Θεσσαλονίκη.
 7. Εκδηλώσεις: Πραγματοποιήθηκε ένα πάρτυ στο Nodo με παρουσία περίπου 50 αποφοίτων ενώ απέτυχαν οι προσπάθειες να πραγματοποιηθούν και άλλες δύο αντίστοιχες εκδηλώσεις. Στόχος να πραγματοποιηθούν μία με δύο τέτοιες εκδηλώσεις μέχρι το τέλος του χρόνου.
 8. Τελετή αποφοίτησης: Η παρουσία του συλλόγου ήταν πολύ καλή. Εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τον σύλλογο πάνω από 30 νέοι απόφοιτοι.
 9. Αθλητικά τμήματα: Η γυναικεία ομάδα βόλεϋ κατέκτησε το νταμπλ (πρωτάθλημα και κύπελλο ΕΠΕΣΘ) και του χρόνου θα αγωνίζεται στην Α2 εθνική κατηγορία. Παράλληλα οργανώθηκαν οι ομάδες κορασίδων και μίνι. Το ανδρικό μπάσκετ αγωνίζεται στη Γ' τοπική κατηγορία. Στόχος να διατηρηθεί η καλή οργάνωση και να δημιουργηθούν και άλλα τμήματα.
 10. Οικονομικά: Πλην των αθλητικών τμημάτων που έχουν οικονομική αυτοτέλεια, παρατηρείται ένδεια. Πρόταση να εξεταστούν πηγές εσόδων.
Άλλοι Στόχοι:
 • Λειτουργία γραφείου - Εντευκτήριο
 • Εκδηλώσεις άλλης μορφής (πολιτιστικές - καλλιτεχνικές ή κοινωνικές)
 • Λειτουργία πυρήνων αποφοίτων

Ακολουθούν φωτογραφίες από την συνεδρίασης καθώς και από την έξοδο μετά από αυτήν:

Κάντε κλικ για να ανοίξετε τη φωτογραφία!
Κάντε κλικ για να ανοίξετε τη φωτογραφία!
Κάντε κλικ για να ανοίξετε τη φωτογραφία!
Κάντε κλικ για να ανοίξετε τη φωτογραφία!
Κάντε κλικ για να ανοίξετε τη φωτογραφία!
Κάντε κλικ για να ανοίξετε τη φωτογραφία!