Είσοδος Χρήστη

Συνδεδεμένα Μέλη

Κανένα
O Σ.Α.Π.Σ.Π.Θ οδηγεί και οι υπόλοιποι ακολουθούν PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Απόστολος Κρητικός   
Παρασκευή, 21 Μάιος 2010 17:00

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιτέλους επαληθεύεται η προ 7ετίας διαίσθησή μου ότι οι Σύλλογοι Αποφοίτων θα ακολουθήσουν το παράδειγμα του Σ.Α.Π.Σ.Π.Θ. ως την διαδικτυακή παρουσία τους.

Σήμερα λοιπόν, εντελώς τυχαία, έπεσε στην αντίληψή μου μία facebook ανακοίνωση για συνάντηση του Συλλόγου Αποφοίτων του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης. Υπέπεσε δε, επειδή η διεύθυνση του συγκεκριμένου συλλόγου είναι samsth.gr (σας θυμίζει κάτι;). "Σύμπτωση?!" σκέφθηκα. Όταν όμως επισκέφθηκα την ιστοσελίδα μία ακόμη έκπληξη ήρθε να προστεθεί σε αυτήν της ομοιότητας της διεύθυνσης..

Η ιστοσελίδα ακολουθεί κατά γράμμα τη φιλοσοφία της ιστοσελίδας του Συλλόγου μας (ίδια τεχνολογία ακριβώς) σε πιο ανώριμη βέβαια μορφή.

Γιατί είμαστε πρωτοπόροι εμείς;

Γιατί το 2003 ήδη είχαμε δημοσιεύσει την 2η έκδοση της ιστοσελίδας μας, εξελίσσοντας την στατική ιστοσελίδα που είχε κατασκευάσει ο Μανώλης Τσοχατζής σε δυναμική (την οποία κατασκευάσαμε από το μηδέν εγώ και ο Άγγελος). Στη συνέχεια η σελίδα έφθασε στην τωρινή της μορφή, ένα επαγγελματικό δηλαδή site που βασίζεται στο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου Joomla.

Δηλαδή η σελίδα του Συλλόγου Αποφοίτων Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης από πότε χρονολογείται;

Πιθανολογώ ότι δημοσιεύθηκε προ 2μήνου το πολύ και παραθέτω ντοκουμέντα κατευθείαν από την ιστοσελίδα τους:

(1)

Αγαπητοί φίλοι,

Όπως δήλωσε και το Διοικητικό Συμβούλιο στη Γενική Συνέλευση, είναι βασικός μας στόχος η διαρκής βελτίωση της ηλεκτρονικής ενημέρωσης και επικοινωνίας με τα Μέλη. Αυτός ο στόχος είναι η αιτία που δημιουργήθηκε το ενημερωτικό δελτίο τον Απρίλιο του 2009 και η προσήλωσή μας σε αυτό το στόχο είναι αυτή που μας οδήγησε στην αναβάθμιση της ιστοσελίδας μας.

(2)

Ανακοινωσεις

Λόγω εργασιών αναβάθμισης κάποια τμήματα της ιστοσελίδας ενδέχεται να μην λειτουργούν ομαλά.

(3)

Ο Σύλλογος Αποφοίτων του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης ιδρύεται την 15η Απριλίου του 2004 από 38 ιδρυτικά μέλη και αρχίζει την δράση του από την 9η Μαρτίου του 2005, ημέρα κατά την οποία πραγματοποιείται η πρώτη Γενική Συνέλευση με θέμα την ανάδειξη των πρώτων διοικητικών οργάνων του Συλλόγου (Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής) [...]

(Αν ακολουθήσετε τις κόκκινες σημάνσεις αντιλαμβάνεστε εύκολα γιατί είμαστε πρωτοπόροι στο θέμα της ιστοσελίδας)

 

Η μόνη απορία που έχω είναι αν για τη διεύθυνσή τους εμπνεύστηκαν από εμάς...